Σχετικά με την Εταιρεία

Η ιστορία της Θ. Βροχίδης Α.Β.Ε.Ε ξεκίνησε από τον Θεοδόσιο Βροχίδη το 1960.

Αρχικά αφοσιώθηκε στην εκκλησιαστική τέχνη ως καλλιτέχνης, ειδικευόμενος στο σκάλισμα και στο καλέμι πάνω στην πίσσα, κατασκευάζοντας χειροποίητα εκκλησιαστικά προϊόντα. Ο Θεοδόσιος Βροχίδης χαρακτηρίστηκε από το πάθος για δημιουργικότητα, το εργατικό του πνεύμα, και το όραμα του για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής επιχείρησης στον τομέα της χύτευσης και επεξεργασίας μετάλλου.

Ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήριο, με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά, κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο εργοστάσιο τη δεκαετία του 1980 στην Αθήνα. Με τη είσοδο της δεύτερης γενιάς, η εταιρεία επεκτάθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 5.500 τ.μ. Βέβαια η εταιρεία δεν διευρύνθηκε μόνο σε όρους εγκαταστάσεων αλλά και σε πεδία δραστηριοτήτων. Η δεύτερη γενιά εισήγαγε νέες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής, προσαρμόζοντας την επιχείρηση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς Επιπλέον, διευρύνθηκε ο κύκλος των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται, ενισχύοντας την παρουσία της εταιρείας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Το όραμα της επιχείρησης συνεχίζεται σήμερα και από την τρίτη γενιά η οποία φέρνει νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις στη διαχείριση και την ανάπτυξη της εταιρείας, εστιάζει στη διατήρηση της παράδοσης και των αξιών που χαρακτηρίζουν την εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να προσαρμοστεί στις νέες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς. Με την εφαρμογή νέων στρατηγικών μάρκετινγκ και την ανάπτυξη ψηφιακών διανομών,

Η Θ. Βροχίδης Α.Β.Ε.Ε Ε επιδιώκει τη διείσδυση σε νέες αγορές και την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της εταιρείας. Επιπλέον επικεντρώνεται στη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη της επιχείρησης, ενσωματώνοντας πράσινες πρακτικές και προωθώντας την καινοτομία σε περιβαλλοντικά φιλικές διαδικασίες παραγωγής.Σας ευχαριστούμε θερμά, για την εμπιστοσύνη σας, η οποία μας δίνει τη δύναμη, για συνεχή δημιουργία, ανάπτυξη, προοπτική και μέλλον.

× How can I help you?
This is default text for notification bar